Hírek

 • 2017-12-12 13:59:46

  ULTRA filmvetítés, tesztórák (dec. 16.)

  Találkozz szombaton ismét a POLAR pulzusmérőkkel!

  Gyere és töltsd a futók társaságában a szombat délutánodat!

  A KG EVENTS jóvoltából mi is ott leszünk az ULTRA film vetítésén és a közös futáson Simonyi Balázzsal! Mit is nyújt a Polar Hungary számodra a szombati eseményen?

  --- > Regisztrálj itt <---
  Elolvasom
 • 2017-12-11 16:39:23

  Elő-KaRUNcsony – pályaedzés (dec 13.)

  A 2017-es év utolsó edzése ismét pályaedzés lesz a BÁZISON, azaz a Margitszigeti Atlétikai Club (MAC) pályáján. A feladat ünnepi és felemelő lesz 

  Legalábbis ami a lábakat illeti. Fussunk egy karácsonyfát (karácsonyfapikto!), vagy köznapi (futó)nevén „piramist” (piramispikto)! 


  Elolvasom
 • 2017-12-11 13:58:06

  Karácsonyi kiszállítási információ !!! FONTOS

  Ha rendelését házhoz szállítással kéri, akkor December 20. (szerda) 13 óráig adja le a rendelését, hogy biztonságban megérkezzen a csomag Karácsonyig. 

  Megértésüket köszönjük, Kellemes Ünnepeket kívánunk!

  Polar Hungary

  Elolvasom
 • 2017-12-02 18:38:45

  Közösségi Futás SZEGED

  Kedves szegedi futók!

   

  Tudjuk mennyire szeretitek a tiszaparti várost, tudjuk mit jelent nektek a hídkör, tudjuk egyre többen vagytok, ezért nagy örömmel jelentjük be, hogy másodszor is ellátogatunk hozzátok!

   

  December 3-án biztosan sokan rajthoz álltok Szeged egyik legnagyobb futóversenyén, reméljük mindenki egyéni csúcsot dönt majd, ezért december 4-én hétfőn egy igazi közösségi futásra invitálunk benneteket, hogy együtt éljük át újra az előző napi futás örömét!

   

  Tévhit, hogy a verseny után jópár napig nem szabad futni. Az általános és elfogadott edzéselmélet szerint a regeneráló futás a verseny utáni napon szinte kötelező, segíti kirázni a tejsavat az izmokból és a felgyorsult vérkeringés is serkenti a regenerációt.

  Szeretnénk egy igazi verseny utáni 7 km-es, könnyű, beszélgetés tempójú átmozgató edzést levezényelni nektek, ahol a jó hangulatot Polar Futónagyköveteink garantálják. Az edzést @Vizi András és @IRUNmom vezetik de teljes lesz a létszám a Polar Futónagyköveteink részéről! :)

   

  Az esemény végén terv szerint mindenkit megvendégelünk egy forralt borra vagy egy teára a Dóm téri adventi vásárban!


  Minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedünk.:)


  Elolvasom
 • 2017-11-23 01:37:24

  Pálya edzés a Polar Futónagykövetekkel!