Fizetés és szállítás

Fizetés

  • A termékek mellett feltüntetett vételár a bruttó ár.
  • Utánvétel esetén a megrendelt termék(ek) árát és az esetleges szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak fizetnie. A fizetés készpénzben történik.
  • Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelt termék(ek) árát és az esetleges szállítási költséget előre kell megfizetni.

Online bankkártyával történő fizetés

UniCredit Bank

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban.
A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresz-tül fizethet bankkártyájával.
Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kivá-lasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják.
A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kár-tyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra.
Amennyiben az Ön Maestro bankkár-tyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!
Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Szállítás

A szállítási költség a termékek össz. súlyától függetlenül Magyarország egész területén egységesen bruttó 2000 Ft, 20000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.

A raktáron nem elérhető termékek esetén minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

Kiszállítás időpontja: A termékek szállítási határideje 2 munkanap feladástól számítva. A raktáron nem elérhető termékek esetén minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

Futárszolgálat: Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary teljesíti.