Product set

Polar Team Pro

Polar Team Pro pulzusdiagnosztikai rendszer

A Polar Team Pro komplex értékelést ad a csapat játékosainak edzés- és mérkőzés teljesítményéről. Az EKG pontosságú pulzusadatok mellett sebsség, gyorsulás és távolság adatok teszik igazán teljessé a sportolók értékelését.

2 700 000 Ft

Áttekintés

   A Polar Team Pro a profi csapatok mellett dolgozó erőnléti edzők minden igényének kielégítésére alkotott rendszer. A Polar Pro hardware számos adatot mér és rögzít, amit közvetlenül az iPad alkalmazásnak és a webes felületnek továbbít, így az adatgyűjtés, és megosztás az edzői stáb tagjaival kifejezetten egyszerű. Objektív méréseken alapuló elemzési lehetőség a legfontosabb paraméterek alapján, mint például magas sebesség zónában megtett távolság, a maximális futósebességen megtett sprintek száma és intenzitása, vagy az edzésterhelés és regeneráció mutató, amik segítenek megfelelően beállítani az edzésterhelést, és elkerülni a sérüléseket. A Team webes felület lehetővé teszi a játékosok egyéni felhasználói fiókjában lévő adatok szinkronizálását (például Polar M400 vagy Polar V800).

   Funkciók

   ·         Alap sportágak: Labdarúgás, Amerikai foci, Rögbi, Kosárlabda

   ·         A rendszer a futás alapú sportágakra van optimalizálva (sprint gyorsítások valamint beltéri sebesség és távolság mérése a pulzusmérő jeladó szenzorai alapján.) Kültéren a sebesség és távolság adatok kizárólag a GPS alapján számolódnak.

   ·         A legkisebb elérhető GPS, mozgásérzékelővel és pulzusméréssel a legmagasabb sportteljesítmény eléréséért, ami mindössze 38 gramm.

   ·         Nagy mennyiségű adat: Pulzus, Sebesség, Távolság, Sebességzónákban megtett távolság, Maximum sprintek száma, Lépésfrekvencia, Helyszín (GPS koordináták alapján – kültéren), Elégetett kalóriák száma, Edzésterhelés és regeneráció

   ·         Egyszerű használat külső központi egység nélkül, az élő adat a jeladókról közvetlenül az iPad-re érkezik

   ·         200 méter hatósugár (szabad téren, sík terepen) és élő adatközvetítés

   ·       60 játékos egyidejű monitorozása élőben, vagy offline módon utólagos adat szinkronizálással

   ·         Dokkoló a megfelelő adat kommunikációért és töltésért

   ·         Webes és App felület a leghatékonyabb elemzésért és beszámoló készítésért

   ·         Több csapat és edzők támogatása személyes, biztonságos belépéssel

   ·         A játékosok személyes felhasználói fiókjának támogatása, 24/7 aktivitásmérés lehetősége V800, M400, A300 és Loop termékekkel

   Polar Team Pro szenzor

   ·         Magas frekvencia feldolgozás

   ·         GPS 10 Hz belső adat feldolgozás

   ·         Mozgásérzékelő (accelerometer, gyroscope, iránytű) 200 Hz belső adat feldolgozás.

   ·         1 mp rögzítési gyakoriság

   ·         Mért adatok:

   ·         Szívfrekvencia (bpm, % of max) és R-R interval (ms)

   ·         Pulzuszónák (a maximális pulzus és az anaerob töréspont alapján)

   ·         Sebesség (km/h vagy mph)

   ·         Távolság (km vagy mi)

   ·         Megtett távolság a sebesség zónákban

   ·         Sprintek (Maximális futó gyorsítások száma)

   ·         Lépésfrekvencia (rpm)

   ·         Helyszín (GPS koordináták, kültéren)

   ·         Kalóriák

   ·         Edzésterhelés és regenerációs mutató

   ·         Beltéri edzések támogatása

   ·         Sebesség, távolság és gyorsítások a futás alapú sportok esetében beltéren is (a helyszín meghatározása csak kültéren működik)

   Doboz tartalma

   Alapszett tartalma:

   • Dokkoló egység és a hozzá tartozó töltő kábel
   • 10 db pulzusmérő jeladó és mellkaspánt
   • Első év licensz díja
   • Hordtáska

   Az alapszett nem tartalmazza:

   Apple iPad a mérésekhez. Kompatibilis iPad eszközök: iPad Wi-Fi (3. generáció), iPad Wi-Fi + Cellular (3. generáció), iPad Wi-Fi (4. generáció), iPad Wi-Fi + Cellular (4. generáció), iPad mini Wi-Fi, iPad mini Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, 12.9-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, 9.7-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, iPad (5. generáció), and iPad Wi-Fi + Cellular (5. generáció). Az alkalmazás telepítéséhez legalább iOS 9 szoftver szükséges.

   Bővíthetőség:

   • A 10 jeladós alapszett egyéni kérés szerinti számú jeladóval bővíthető (a rendszer egyszerre maximum 60 játékos egyidejű monitorozására alkalmas)
   • Egyesületen belül vásárolt második mérő szett vásárlása esetén az eredeti licensszel használható a rendszer, újabb licensz díj fizetése nem szükséges   További információért, valamint egyedi árajánlat kéréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot:

   Fórizs Fanni: teamsport@polarhungary.hu

   Móra Ákos: b2b@polarhungary.hu

   Kosárba

   Polar Team Pro
   [ TeamPro ]
   Polar® - Team